Forus Rør - din rørlegger i Sandnes

Vi i Forus Rør har over 30 års erfaring som rørlegger og spesialist på bad og varme. Våre dyktige og motiverte fagfolk er alltid tilgjengelige for en hyggelig fagprat i vår moderne butikk med lyse, fine utstillingslokaler i Sandnes. Herfra reiser vi ut på et bredt spekter av jobber. Som autorisert rørleggerbedrift med alle nødvendige sertifikater er du alltid garantert trygghet og topp kvalitet på arbeid utført av Forus Rør.

Vi bruker vår kompetanse og erfaring til både rehabiliteringer og nybygg, og er stolte av ekspertisen vi har opparbeidet oss innen bad og oppvarmingsløsninger. Vårt oppdragsfelt strekker seg fra Ryfylket i nord, til Flat-Jæren i sør - inkludert Stavanger, Randaberg, Sola, Sandnes, Klepp, Time, Gjesdal og Rennesøy.  

Forus Før utfører alt fra elegante baderom og miljøvennlige oppvarmingsløsninger i private hjem, til rør i alle dimensjoner for krevende bedriftskunder.   

Våre 30 dyktige medarbeidere utfyller hverandre, og de mest erfarne fører kunnskapen videre til lærlingene. Som godkjent lærebedrift er vi vårt ansvar bevisst når det gjelder rekruttering av dyktige fagfolk til bransjen.   

Her ser du tjenestene vi tilbyr. 

Bad og våtrom i nybygg

I Forus Rør har vi egen nybyggavdeling som planlegger, og bygger våtrom og bad.

Rehabilitering av bad

"God kommunikasjon forebygger problemer!". Dette er mottoet til Åge Hanstvedt, prosjektleder for rehabilitering av bad hos Forus Rør.

Varme og varmeløsninger

Forus Rør har lang erfaring og bred kunnskap rundt varmepumper, fjernvarme og vannbårne varmesystemer.

Boligmappa - boligens servicehefte på nett

Boligmappa er boligens servicehefte på nett, og her finner du informasjon og dokumentasjon om din bolig. Mappen følger den som eier boligen.